Contact

DJI 0176

NOC*NSF

Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie
Bezoekadres:
Papendallaan 60
6816 VD Arnhem
Telefoon: 026-4834400

Postadres:
Postbus 302
6800 AH ARNHEM

Internet: www.nocnsf.nl

Vragen? Persberichten? Stuur een bericht naar redactie@nocnsf.nl

Routebeschrijving

Het kantoor van NOC*NSF is gehuisvest op Nationaal Sportcentrum Papendal bij Arnhem. Als u het Papendal-terrein opkomt, slaat u direct na de slagbomen de eerste weg rechtsaf. U ziet het NOC*NSF-gebouw dan bijna onmiddellijk aan uw linkerhand. U neemt na het gebouw de eerste weg links om de parkeerplaatsen en de entree van het gebouw te bereiken.

Papendal is goed bereikbaar vanuit heel Nederland, zowel met eigen als met openbaar vervoer.

Vanaf de A12 uit westelijke richting
(Amsterdam, Den Haag, Utrecht)
Via de A12/E35 richting Arnhem. Neem afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Arnhem Centrum, Hoge Veluwe. Sla bij de N224 rechtsaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de tweede verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A12 uit oostelijke richting
(Oberhausen, Apeldoorn, Arnhem)
Via de A12/E35 richting Utrecht. Neem afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Ede-Oost. Sla bij de N224 linksaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de derde verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit zuidelijke richting
(Rotterdam, Breda, Venlo, Eindhoven, Den Bosch)
Via de A50 richting Apeldoorn, Zwolle, Utrecht. Neem bij het knooppunt Grijsoord de afslag Utrecht, Den Haag. U bent nu op de A12/E35. Deze moet u weer onmiddellijk verlaten via afslag 25: Oosterbeek, Wolfheze, Ede-Oost. Sla bij de N224 linksaf richting Arnhem. Neem op de N224 bij de derde verkeerslichten de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit de richting Ede
Via de N224 richting Arnhem. Aanhouden tot de afslag Papendal.

Vanaf de A50 uit de richting Nijmegen
(Via Arnhem Centrum)
Via de A52 richting Arnhem. In het centrum van Arnhem volgt u de borden Utrecht/N224. Neem op de N224 de afslag Papendal.

Openbaar vervoer

Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. Je kunt tegenwoordig zelfs vanaf ieder station in Nederland direct een OV-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). Je hoeft dan geen los kaartje meer voor de bus te kopen. Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Sportcentrum Papendal. Deze bus rijdt op maandag t/m vrijdag van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij onze bushalte op het terrein.

Je kunt daarnaast met buslijn 105 reizen. Dan stap je uit bij de halte Van der Valk / Papendal. Deze buslijn rijdt ook in het weekend. Wanneer je het kruispunt oversteekt ben je binnen enkele minuten #OpPapendal. Plan je reis via www.9292.nl.