AD

Topsport levert elke dag fantastische verhalen op. Verhalen die we als consument graag horen, lezen en zien. Dat is de gedachte achter het partnership tussen het AD en NOC*NSF en TeamNL: samen unieke content maken en verspreiden. Om zo sport en sporters dichter bij het Nederlandse publiek te brengen.

Handbalsters met wereldbeker ANP-1200x857.jpg
Terug naar het overzicht

Unieke content maken en verspreiden

Die rol past AD. Het is het grootste mediabedrijf van Nederland met veel titels op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Veel mensen worden zo bereikt. Mensen die we kunnen informeren en inspireren met de kracht van sport.

De samenwerking leidt tot vernieuwende initiatieven, zoals Oranje Boven, dat samen met Nederlandse Loterij en NOC*NSF werd ontwikkeld. Daarbij werden sporters die terugkeerden van de Olympische Spelen in de lucht uitgebreid over hun ervaringen in Tokio geïnterviewd door bekende verslaggevers als Frank Evenblij en Fatima Moreira de Melo

Sport is een van de grootste pijlers van het AD en onze zeven regionale titels. Door deze samenwerking zetten we de sport in Nederland nog beter op de kaart. De unieke content die uit de samenwerking voortvloeit, zullen onze lezers zeker kunnen waarderen.