Rabobank

Rabobank is partner van de sport in Nederland. De samenwerking is gericht op het versterken van het verenigingsleven in Nederland vanwege de belangrijke rol die verenigingen in ons leven spelen.

Terrance Pieters BSR_AGENCY.jpg

Iedereen verdient een club

Voor velen is de vereniging een tweede thuis. Het is de plek waar je jezelf ontplooit. Waar je opgroeit, waar je leert winnen en verliezen, waar je vrienden maakt, waar je plezier hebt. Alleen al daarom is het belangrijk om verenigingen in stand te houden en te versterken. Het is een ambitie die Rabobank en NOC*NSF delen, wat voor een sterk partnership zorgt.

Om verenigingen te ondersteunen, zowel culturele verenigingen als sportverenigingen, heeft Rabobank Rabo ClubSupport ontwikkeld. Verenigingen kunnen daarmee begeleiding van een expert krijgen om bepaalde ambities die ze hebben te realiseren.

Naast deze structurele verenigingsondersteuning wordt er veel samengewerkt met sporters van TeamNL. Met een goede reden: zij inspireren dagelijks miljoenen mensen die in clubverband sporten. Zij tonen aan dat de vereniging het beginpunt is van een mooie carrière.