Het TeamNL Huis in Parijs

Van topsport kijken tot topprestaties vieren. Het TeamNL Huis is een 'Thuis voor Oranje'. Good to know: tot in iedere geval 2036 zullen de Zomerspelen niet meer in Europa zijn, dus pak je kans! Koop nú jouw tickets voor het TeamNL Huis!

Koop tickets
Olympische Ringen Voor Stadhuis Parijs ANP 1200X800

Thuis voor Oranje

Het is zover, de ticketverkoop voor het TeamNL Huis tijdens de Olympische én Paralympische Spelen is open! Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen zijn we elke dag een thuis voor duizenden oranjefans in Parijs. Het TeamNL Huis is dé plek waar fans en onze sporters in Oranje samenkomen. Koop nú jouw tickets voor het TeamNL Huis en zorg dat jij er bij bent.

Voordat je tickets kunt kopen in de ticketshop is het belangrijk dat je de volgende stappen eerst goed doorloopt:

  1. Maak een account aan door je e-mailadres in te vullen
  2. Open de bevestigingsmail en maak een wachtwoord aan
  3. Log in bij de ticketshop en vul alle gevraagde gegevens in onder 'mijn account'
  4. Klik op opslaan, refresh de pagina en bestel je tickets

Heb je vragen? Check dan eerst de veelgestelde vragen. Of neem contact op met onze chatbot of met ons supportteam via teamnlhuis@teamnl.org.

We zijn ontzettend blij dat Nederlandse Loterij hoofdsponsor is van het Olympisch TeamNL Huis om de sporters en onze supporters maximaal te steunen. Ook Odido, Missie H2 en AD steunen ons. Daarnaast opent dit jaar het TeamNL Huis ook haar deuren tijdens de Paralympische Spelen. We zijn blij dat Nederlandse Lotterij en Nexperia hoofdsponsor zijn van het unieke Paralympische TeamNL Huis. Ook de steun van Odido, Ad, MissieH2 en Uniek Sporten maken dit huis compleet. Schrijf je nu hier in als fan van TeamNL en mis niks. 

TeamNL Huis. Thuis voor Oranje

NLO combi