Dé plek in Parijs waar Oranje thuis komt

Vanaf 26 juli openen de deuren van het TeamNL Huis. Tijdens de Olympische- en Paralympische Spelen is dit de plek waar duizenden Oranjefans samen komen. Met de Spelen zo dichtbij huis, wil je dit niet missen. Volg overdag alle sporten op het grote scherm en vier ’s avonds de prestaties van onze sporters in Oranje.

Koop tickets
Teamnl Huis Rob Kemps

Thuis voor Oranje

Het TeamNL Huis is iedere dag al vanaf 11.00 uur geopend. Met een rijk gevuld programma hoef jij je geen enkel moment te vervelen. Neem tijdens je bezoek plaats in de zon op het terras, waar je het beste zicht hebt op het grote buitenscherm. Bekijk de verschillende partneractiviteiten die aanwezig zijn en maak je op voor een avond vol feest. Met iedere avond optredens van Nederlandse topartiesten, huldigingen onder leiding van TeamNL Huis host Rob Kemps en het slotstuk met TeamNL Huis resident DJ La Fuente.  

TeamNL anthem
Koop nu jouw tickets en zorg dat je erbij bent! Wil je alvast de sfeer proeven? Diggy Dex schreef het officiële TeamNL anthem, dat tot in de late uurtjes te horen zal zijn in het TeamNL Huis. On y va, On y va, On y va! 

Beluister het anthem

Partners TeamNL Huis

We zijn ontzettend blij dat Nederlandse Loterij hoofdsponsor is van het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen. Samen met de andere partners: Odido, AD en Missie H2, maken zij dit mede mogelijk.  

Voor het eerst opent het TeamNL Huis ook haar deuren tijdens de Paralympische Spelen. Naast hoofdsponsors Nederlandse Loterij en Nexperia zijn Odido, AD, MissieH2 en Uniek Sporten partners van dit unieke Paralympisch TeamNL Huis. 

TeamNL Huis. Thuis voor Oranje

NLO combi