Campina

Campina is partner van Olympisch en Paralympisch TeamNL. Het ondersteunt topsporters op weg naar de Spelen en andere grote toernooien (zoals Europese- en wereldkampioenschappen) met de natuurlijk kracht van zuivel

Campina 2 Header

Sterk met Campina

“In topsport is zuivel een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding. Zuivel bevat proteïne, wat bijdraagt aan spierherstel. Snel en goed herstellen van geleverde inspanningen is voor topsporters van groot belang”, zegt Jetze Plat.

Handbiker en paratriatleet Plat won drie keer goud tijdens de Paralympische Spelen in Tokio Hij is een van de ambassadeurs van Campina, naast atlete Dafne Schippers en Epke Zonderland, de Olympisch kampioen aan de rekstok van 2012.

Alle drie zijn ze ‘sterk met Campina’. Dat is het thema van de campagne die sinds 2015 loopt en zeer succesvol is. Sterk zijn wordt bevorderd door een gezonde voeding. Daarbij krijgen ze advies van zuivelexperts van Campina, net als alle andere TeamNL’ers.

Op weg naar succes worden de sporters van Olympisch en Paralympisch TeamNL voorzien van kwark, wei- en caseïne supplementen. En natuurlijk is het prettig dat er tijdens de Spelen een koelkast met Campina-kwark voor ze klaarstaat.

Bekijk hier hoe triatleet Jetze Plat een goede start van zijn wedstrijddag heeft