CM.com

Als fan experience supplier van TeamNL, is event supporter CM.com verbonden aan het Olympische en Paralympische TeamNL Huis in Parijs in 2024. De beide TeamNL Huizen worden DE plaatsen waar de prestaties van oranje zullen worden gevolgd en gevierd.

Teamnl Cm Com Partner

Unieke fan-beleving voor onze TeamNL-fans


Fans krijgen de beschikking over een app, waarmee ze op basis van hun persoonlijke interesse alle informatie ontvangen over onder andere hun favoriete sporters, wedstrijden en huldigingsmomenten. Ook krijg je op basis van je voorkeuren het laatste nieuws en exclusieve informatie. Daarnaast geeft de app praktische informatie over het huis, kun je als bezoeker je ticket opslaan en kun je je opgeven voor win-acties.

Marc van den Tweel: “CM is de beste partij om de fans van TeamNL perfect te begeleiden naar en in zowel het Olympisch als Paralympisch TeamNL Huis. Een autoriteit op fan-beleving en het professioneel faciliteren daarvan. We willen natuurlijk dat de duizenden Team NL-fans die we hopen te ontvangen, zich helemaal thuis voelen en precies het soort informatie krijgen dat ze waarderen.”

CM.com werd in 1999 opgericht. Het versturen van sms-berichten naar nachtclub- en festivalbezoekers was de allereerste dienst en legde de basis voor wat CM.com nu is. Innovatie, ambitie en de wens om een internationale speler te worden hebben geleid tot een snelgroeiend bedrijf. Tegenwoordig is CM.com het bedrijf achter onder andere de succesvolle begeleiding en ondersteuning via whatsapp van de bezoekers aan de Formule 1 in Zandvoort.