DENHAM

Als fashion wear supplier van TeamNL, ontwerpt DENHAM de ceremoniële kleding voor onze topsporters. Bij de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, staan de sporters op ‘de grootste catwalk ter wereld’ zoals DENHAM het noemt.

Tokio2021 Bsr Agency 1

Ceremoniële kleding voor onze topsporters en fans

Het ontwerpteam heeft die catwalk voor ogen gehad op de tekentafel en in de gesprekken met (ex)topsporters. Bij de presentatie van TeamNL omstreeks juni 2024, wordt de nieuwe ceremoniële kleding onthuld. De kledingproducent heeft sporters en oud-sporters actief betrokken bij het ontwerpproces, om hun behoeften te combineren met technische innovaties en expertise op kleding- en textielgebied. Er is speciaal voor deze gelegenheid een ademende en duurzame lichtgewicht stof ontwikkeld.

Het internationale kledingmerk DENHAM onderscheidt zich door een heel eigen invulling te geven aan het begrip ‘werkkleding’ waarbij denim centraal staat. DENHAM is opgericht in 2008 door Jason Denham. Met oog voor detail vanaf de eerste schets tot het definitieve design, ligt de kleding in meer dan 20 landen in de winkels.

Ontdek de DENHAM collectie

Wil jij als best geklede TeamNL fan naar Parijs? Houd dan de shop goed in de gaten en ontdek de volledige collectie.

TeamNL Shop