FYEO

Voor topsporters is het op de spannendste momenten doorslaggevend dat ze kunnen rekenen op hun ogen en dat hun zicht op geen enkele manier gehinderd wordt. Met de nieuwe partner van TeamNL – FYEO (For Your Eyes Only) is dat optimale zicht gegarandeerd.

Terug naar het overzicht
55144099 BSR AGENCY Gaby Schloesser 2023

Winst in zicht

Een fractie van een seconde of een verschil van millimeters, betekent het verschil tussen winnen of verliezen. Natuurlijk zijn talent en training onmisbaar voor de sporters van TeamNL, maar uiteindelijk moet álles kloppen om tot de beste resultaten te komen.

Goed zicht is daarbij van groot belang. Topsporters kunnen hun ogen laten onderzoeken en eventueel kiezen voor een behandeling waarmee een bril of lenzen overbodig worden en zij op geen enkele wijze worden gehinderd om topprestaties te leveren. “Sporters moeten volledig kunnen vertrouwen op hun ogen. Ze hebben daarbij specialistisch advies nodig, passend bij hun sport en situatie. Ook is het belangrijk om potentiële problemen tijdig te signaleren, aldus Kamiel Maase, expert van TeamNL.

FYEO kan als partner het gehele traject aanbieden: van onderzoek, advies en mogelijke behandeling, variërend van een ooglaserbehandeling tot lensimplantatie.”

Vaak hebben mensen - ook sporters - niet direct in de gaten dat er iets verandert aan de kwaliteit van hun ogen. Als trotse partner van TeamNL helpen wij de sporters om dit tijdig te signaleren en vervolgens bieden wij, waar nodig ook direct een oplossing zodat zij niet zijn aangewezen op lenzen of een bril. Op deze manier kunnen zij zonder enige hinder maximaal presteren.

Rens Schoenmakers, CEO van FYEO

Olympische Spelen 2024

De komende jaren heeft FYEO als trotse Eye care Supplier van TeamNL een gedeelde missie. Het beste resultaat behalen voor de sporters en TeamNL! Onze topsporters gaan dagelijks tot het uiterste en dit jaar werken ze gefocust richting de Olympische Spelen.

In aanloop naar de Olympische Spelen zal FYEO de topsporters van TeamNL een uitgebreid oog onderzoek geven, zodat zij kunnen rekenen op hun ogen en dat hun zicht op geen enkele manier wordt gehinderd op weg naar goud.  

LR Partnership FYEO En NOCNSF 013
Tekenmoment NOC*NSF en FYEO