M line

Als official sleep partner van NOC*NSF voorziet M line TeamNL van advies en (de nieuwste) producten op het gebied van slapen. Dat het partnership een goede match is en het werkt, blijkt wel uit het feit dat meer dan 300 topsporters thuis op M line slapen. Zij worden iedere ochtend uitgerust en fit wakker.

Mline 2 Header

Medailles win je in bed

Een goede nachtrust is voor elke topsporter op jacht naar succes van het allergrootste belang. Het draagt bij aan een sneller herstel van lichaam en geest waardoor je beter presteert tijdens belangrijke wedstrijden en toernooien.

M line weet dat als geen ander. Zij zijn aanbieder van hoogwaardige slaapsystemen en official supplier van TeamNL sinds 2014. De samenwerking gaat terug tot de Olympische Spelen van Beijing in 2008. Al in dat jaar leverde M line de matrassen voor onze sporters tijdens de Zomerspelen.

Vanzelfsprekend kregen alle TeamNL’ers die in het vliegtuig stapten een slaapkussen van M line mee, dat een optimale ondersteuning voor de nek biedt. Heb je zelf ook een lange reis voor de boeg? Bestel het TeamNL Reiskussen op mline.nl. Slaap lekker!