Princess

Sinds 2014 levert Princess Traveller koffers voor alle sporters, coaches en begeleiders van Olympisch en Paralympisch TeamNL. Waar ze ook gaan en staan, je herkent ze aan hun feloranje en smaakvolle reiskoffers. ‘Hee, dat is er een van TeamNL!’

Princess Header

Over de hele wereld gezien!

Princess Traveller is een Nederlands familiebedrijf dat reisproducten van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen verkoopt. Inmiddels in meer dan 30 landen. Elke dag hebben ze de drive om hun producten beter, mooier en slimmer te maken. Een drive die we herkennen bij onze sporters, en die tot uiting komt in het Olympisch motto: sneller, hoger, sterker.

Florentine Ouborg, commercieel directeur van Princess Traveller: “Het is bijzonder dat wij als jong merk de koffers mogen leveren aan onze sporters. Zij reizen voortdurend de hele wereld over en gaan voor goud. Dat past bij ons. Ook wij willen het beste zijn. De Team NL-koffers zijn enorm sterk, superlicht en onverslaanbaar.”

Wil je straks ook als atleet over de wereld reizen? Dat kan met de Princess Traveller TeamNL koffer die in consumentenversie verkrijgbaar is via het retailkanaal. Goede reis alvast!

200109 Aankomst Team Asset JL300252 750 Ioc 2020 01 09 084915