Qmusic

Muziek verbindt Nederland. En sport ook. Dat maakt het partnership tussen Qmusic en TeamNL een logische. Beide partijen zijn een partnership met elkaar aangegaan voor een meerjarige intensieve samenwerking.

Qmusic Block

Nederland verbinden en inspireren

Tijdens de Olympische Spelen zal Qmusic verslag doen van de Olympische Spelen. Ook omarmt de radiozender de sport in brede zin.

Qmusic’s moederbedrijf DPG Media is sinds 2018 partner van NOC*NSF, met het AD als belangrijkste partner van de sport en TeamNL. Met het toevoegen van Qmusic als exclusief radiopartner intensiveert DPG deze samenwerking. Bij de verschillende titels verschijnen er videoreeksen, acties, interviews en podcasts.

Mark de Deugd, marketingmanager Qmusic: "Het DNA van Qmusic en NOC*NSF sluit naadloos op elkaar aan. We hebben als gezamenlijk uitgangspunt om mensen te verbinden en te inspireren en dat gaan we de komende jaren doen, zowel bij de Olympische Spelen, als met sport in het algemeen."

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek daagde Qmusic Nederland uit om in beweging te komen. De hele week konden luisteraars een jaar lang gratis sporten winnen in de radioprogramma's van Tom&Bram en Kai. Rolstoelbasketbalster en Paralympisch kampioene Bo Kramer en shorttrackster en winnaar van Olympisch goud Yara van Kerkhof schoven aan bij de desk van Tom&Bram om te vertellen over de Nationale Sportweek en wat sport met hen doet.