Sport Experience Apeldoorn
TeamNL Sport Experience

TeamNL Sport Experience Apeldoorn

  • 9 mei t/m 12 mei 2024
  • Vanaf 11:00
  • Orderbos, Apeldoorn
Let op!
Deze wedstrijd is reeds afgelopen
Bekijk het actuele programma
Terug naar het overzicht

Van 9 t/m 12 mei vind je de TeamNL Sport Experience in het Orderbos in Apeldoorn. Het evenement vindt tegelijkertijd plaats met het Zeepkistenracefestival. Op 9 mei staat de eerste highlight van de TeamNL Sport Experience op de planning, want dan wordt het event spectaculair geopend. Vervolgens kun je vier dagen lang zelf sporten als TeamNL. Het dagprogramma is heel divers en voor alle leeftijden zijn er toffe activiteiten waar je gratis aan mee kunt doen. Ontwikkel je handbal skills door te oefenen op een jump shot, laat je spierballen rollen door de volleybal te smashen tegen smashmeter, je kunt crossen over een pumptrack, sprinten over de atletiekbaan en nog veel meer!

TeamNL Sport Experience tijdens Zeepkistenracefestival

Er is van 9 t/m 12 mei van alles te doen in het Orderbos tijdens het Zeepkistenracefestival. Je kunt o.a. je eigen vogelhuisje timmeren, er zijn meerdere shows, een insectenpad midden in het bos, een grote tokkelbaan en een springkussen area. Voor eten en drinken kun je terecht in foodtruckgedeelte.

Heb je zin in een sportieve dag in festivalsfeer? Kom dan van 9 t/m 12 mei naar het Orderbos om samen met je vrienden en familie het Zeepkistenracefestival en de TeamNL Sport Experience te beleven. Het festival is alle dagen gratis toegankelijk.

BetCity Eredivisie Beach op 11 en 12 mei

Dat is nog niet alles, want in het weekend van 11 en 12 mei wordt het (sport)festijn in het Orderbos uitgebreid met de BetCity Eredivisie Beach. Een mooie kans om de Nederlandse beachvolleybaltop live in actie te zien én een dagje strand in de stad te beleven.

Lees meer

Op 14 juli keert de TeamNL Sport Experience terug naar Apeldoorn.

Goed nieuws, want op 14 juli keert de TeamNL Sport Experience nog één keer terug naar Apeldoorn. Wat je kunt verwachten? Een groot sportfeest op het Marktplein in het centrum van de stad. De perfecte aftrap van de zomervakantie. Jong en oud(er) kan gratis meedoen aan allerlei activiteiten. Meer informatie over het programma volgt.

Apeldoorn speelstad voor het EK Beachvolleybal 2024

De TeamNL Sport Experience is ook een mooie warming-up in aanloop naar het EK Beachvolleybal in Nederland. Van 13 t/m 18 augustus is Apeldoorn één van de drie speelsteden waar de Europese top gaat strijden voor de felbegeerde titel. Zit jij deze zomer op het Marktplein op de tribune? Hier koop je tickets en lees je alles over het toernooi.  

Gerelateerde artikelen