Robvoss GA 24 ORDERBOS 12
TeamNL Sport Experience

TeamNL Sport Experience Den Haag

  • 12 augustus t/m 12 augustus 2024
  • Vanaf 12:00
  • Zuiderpark, Den Haag
Terug naar het overzicht

Wat is de TeamNL Sport Experience Den Haag?

Met de Tour de France Femmes, de Olympische Spelen in Parijs en het EK Beachvolleybal in Den Haag is de zomer van 2024 een heuse Haagse Sportzomer. Deze activiteiten vieren we in Den Haag met de ‘TeamNL Sport Experience’. Naast het vieren van de sport een mooie manier om de inwoners van Den Haag kennis te laten maken met divers sportaanbod en te inspireren via de prestaties van onze topsporters. Met de TeamNL Sport Experience krijgt iedereen de kans om te sporten als TeamNL! 

Gedurende de gehele zomer kan je door heel Den Haag op verschillende locaties meedoen aan de TeamNL Sport Experience. Het is voor jong en oud, sportief of minder sportief, samen met je vrienden of alleen: iedereen is welkom om mee te doen! 

TeamNL Sport Experience in de stad

Vanaf 3 juli tot en met 21 augustus worden er 10 multi-sportdagen georganiseerd op 7 verschillende playgrounds. Bezoekers kunnen gratis kennismaken met diverse sporten zoals basketbal, volleybal, tennis, hockey en pickleball. Ook is er een gele Tour de France Femmes zone met allerlei leuke fietsactiviteiten. Hier kun je BMX’en, een virtueel parcours afleggen met de racefiets, een spandoek maken en meer!

TeamNL Sport Experience op het strand 

Tijdens de Olympische Spelen verplaatst de TeamNL Sport Experience zich naar het sportstrand van Den Haag. Hier staat van 6 t/m 10 augustus iedere dag een andere sport centraal, op basis van het speelschema Parijs waar onze TeamNL atleten in actie komen. 

Naast deze sport zijn er nog meer sportactiviteiten te doen en is er ook een groot scherm te vinden waar we met elkaar de sport in Parijs kunnen bekijken.

Benieuwd naar wat er nog meer in Den Haag te doen is deze zomer? Kijk dan op denhaag.nl/sportzomer.  

Rabobank is trotse hoofdsponsor van de TeamNL Sport Experience.

 

Sportexperience-wit

Gerelateerde artikelen

Toon alle