Robvoss GA 24 ORDERBOS 21 Klein
TeamNL Sport Experience

TeamNL Sport Experience Nijmegen

  • 23 mei t/m 25 mei 2024
  • Vanaf 09:00
  • Watersportcentrum Het Bastion, Nijmegen
Let op!
Deze wedstrijd is reeds afgelopen
Bekijk het actuele programma
Terug naar het overzicht

Zorg dat je tussen 23 mei en 31 juli een bezoekje brengt aan de TeamNL Sport Experience in Nijmegen. Het evenement is onderdeel van de Nimma Sportzomer: een bruisend event rondom de Olympische en Paralympische Spelen dat de hele stad in beweging brengt. Op verschillende locaties in de stad kun je meedoen aan allerlei sportieve activiteiten die gelinkt zijn aan de TeamNL Sport Experience en de Nimma Sportzomer. Zo kun je allerlei watersporten uitproberen in de Waal, crossen over een BMX-pumptrack, basketbalclinics volgen en nog veel meer. Het programma is heel divers en iedereen kan gratis meedoen. Grijp je kans en kom samen met je familie en vrienden naar Nijmegen om de Nimma Sportzomer en de TeamNL Sport Experience te beleven!  

Programma 23-25 mei

Van 23 t/m 25 mei staat de TeamNL Sport Experience in Nijmegen in het teken van watersport. Tijdens het watersport event 'Optimist on Tour' kunnen deelnemers gratis kennismaken met zeilen, kanoën en suppen (Stand Up Paddling). Ervaren instructeurs staan klaar om de basis van watersport bij te brengen. Drempels verdwijnen, waardoor meer kinderen kunnen meedoen. 

Bekijk het programma

BetCity Eredivisie Beach komt naar Nijmegen 
Beleef een dagje strand in Nijmegen! Op 8 en 9 juni 2024 vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats aan de Waalkade. Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Combineer topsport kijken met zelf sporten bij de Nimma Sportzomer en TeamNL Sport Experience.  
 
Meer info over de BetCity Eredivisie Beach in Nijmegen vind je hier.

Rabobank is trotse hoofdsponsor van de TeamNL Sport Experience.

 

Sportexperience-wit

Gerelateerde artikelen