Thuis voor Oranje

Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen zijn we elke dag een thuis voor duizenden oranjefans in Parijs. Het TeamNL Huis is dé plek waar fans en onze sporters in Oranje samenkomen. Benieuwd naar het programma? Hier lees je er alles over! Nog geen tickets? Bestel ze hier!

Bestel tickets
Terug naar het overzicht
Rob Kemps Pieter Vd Hogenband Bij Rtl

Rob Kemps host van het TeamNL Huis

Rob Kemps is deze zomer de host van de huldigingen van Nederlandse medaillewinnaars in het TeamNL Huis. Voor al die sporters die jarenlang keihard hebben getraind om op de Olympische Spelen in actie te komen, wordt na het behalen van een medaille een moment in het TeamNL huis georganiseerd. Met Rob Kemps als host worden de TeamNL sporters op het podium van Le Zenith in het zonnetje gezet. Hier kunnen ze samen met familie, vrienden en fans hun medaille op een bijzondere manier vieren.

Le Zenith is een fantastische plek en podium, om daar te mogen werken, dat is uniek. Sport en Parijs, die twee komen hier zo mooi samen! Ik weet zeker dat onze olympische helden op die plek ook voor dat soort bijzondere momenten gaan zorgen. Ik kijk er enorm naar uit!

Rob Kemps

Programma TeamNL Huis

Tijdens de Olympische Spelen is het TeamNL Huis, powered by Nederlandse Loterij, dagelijks geopend van 11.00 tot 0.00 uur. Overdag geniet je van alle sportprestaties op grote schermen in het huis en in de avond treden Nederlandse artiesten voorafgaand aan de huldiging op om er samen een groot oranje feest van te maken. Onder andere Flemming, vanVelzen en Diggy Dex zijn erbij deze zomer in Parijs! Binnenkort volgt meer informatie over het programma en de hele line-up. Bekijk ook  alvast het wedstrijdprogramma van de Olympische Spelen.

Wil je hier ook live bij zijn? Er zijn nog tickets beschikbaar voor het TeamNL Huis. Bestellen maar!

Teamnl Huis Programma 1

Olympische talkshow

Presentator Humberto Tan vestigt zich met zijn redactie zich tijdens de Olympische Spelen van Parijs in een klassiek Frans Café. Tijdens de uitzendingen bespreekt Humberto iedere dag live met drie bevlogen gasten aan zijn tafel de hoogte- en dieptepunten van die dag tijdens de Olympische Spelen. ‘Humberto à Paris’ is vanaf maandag 22 juli iedere avond om 21.45 uur te zien bij RTL 4.

Volg live de huldigingen

Voor de fans die TeamNL vanuit Nederland volgen, maken we het mogelijk om alle huldigingen vanuit het TeamNL Huis live te volgen. Wie de huldigingen van de Nederlandse medaillewinnaars niet wil missen, kan ze live volgen via een livestream vanuit het TeamNL Huis bij Videoland/RTL.nl.

Beleef de Spelen in het TeamNL Huis

Het TeamNL Huis wordt dé ontmoetingsplek voor sportfans en supporters tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024. Met opwindende sportwedstrijden, inspirerende verhalen en nu ook geweldige entertainment, belooft het TeamNL Huis een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die de Spelen komt beleven.

Blijf op de hoogte van meer aankondigingen en nieuws over het TeamNL Huis op onze website.

Meer over het TeamNL Huis