Thuis voor Oranje

Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen zijn we elke dag een thuis voor duizenden oranjefans in Parijs. Benieuwd naar het programma en de line up? Hier lees je er alles over! Nog geen tickets? Bestel ze hier!

Bestel tickets
Terug naar het overzicht
Rob Kemps Parijs 083 Min

Van links… 

Naar Parijs! Beleef de Olympische- en Paralympische Spelen samen met onze Chef de Maison Rob Kemps. Als host van het TeamNL Huis zal hij de huldiging van onze medaillewinnaars verzorgen. Samen met een indrukwekkende lijst aan Nederlandse artiesten gaat hij er een onvergetelijke zomer van maken. Nog geen tickets? Zorg dat je erbij bent!

Le Zenith is een fantastische plek en podium, om daar te mogen werken, dat is uniek. Sport en Parijs, die twee komen hier zo mooi samen! Ik weet zeker dat onze olympische helden op die plek ook voor dat soort bijzondere momenten gaan zorgen. Ik kijk er enorm naar uit!

Rob Kemps

Programma TeamNL Huis

Tijdens de Olympische Spelen is het TeamNL Huis, powered by Nederlandse Loterij, dagelijks geopend van 11.00 tot 00.00 uur. Overdag geniet je van alle sportprestaties op grote schermen, bekijk hier alvast het volledige wedstrijdschema. Goed om te weten dat je toegang de gehele dag geldig is. Een bezoek aan het TeamNL Huis is daarom goed te combineren met het tussentijds bezoeken van wedstrijden in Parijs.  

In de avond barst het Oranjefeest los met optredens van Nederlandse artiesten. Onder andere Emma Heesters, Jan Smit, Nick Schilder, Lucas & Steve, Nielson, Flemming, vanVelzen en Diggy Dex zijn erbij deze zomer in Parijs! We hopen natuurlijk dat onze host Rob Kemps vaak in actie mag komen tijdens het huldigen van onze medaillewinnaars. Tot slot zal onze TeamNL Huis resident DJ La Fuente iedere avond het feest compleet maken. 

Teamnl Huis Line Up

Volg de Olympische Spelen vanuit (t)huis

  • Humberto à Paris – Live vanuit een klassiek Frans Café in Parijs host Humberto Tan een speciale Olympische talkshow. Iedere avond om 21.45 uur te zien bij RTL4. Samen met drie bevlogen gasten bespreekt hij de hoogte- en dieptepunten van die dag.
  • Volg alle huldigingen van onze medaillewinnaars in het TeamNL Huis via een speciale livestream. Ga naar Videoland/RTL.nl en mis niks. Het grootste radiozender van Nederland, Qmusic, is dé mediapartner van TeamNL. Tijdens de Olympische Spelen maken
  • Mattie Valk en Domien Verschuuren live radio vanuit Het TeamNL Huis. Luister elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur en in het weekend tussen 12.00 en 15.00 uur. Op deze manier neemt Qmusic de luisteraars mee in alle gebeurtenissen rondom de sport, de sporters en de fans.
  • Mis niets van onze sporters in oranje tijdens de Olympische Spelen. Ontvang een melding wanneer jouw favoriete team of sporter in actie komt met de TeamNL SportAlert. Meld je hier aan.

Zelfs aan de thuisblijvers is ieder moment gedacht, maar het echte feest beleef je in Parijs. Ervaar de Olympische magie vanuit het TeamNL Huis. Koop nu je tickets en zorg dat jij erbij bent.  

Koop tickets