Veelgestelde vragen over het TeamNL Huis in Parijs

Lees hier alle veelgestelde vragen met antwoord over het TeamNL Huis.

Pexels Pixabay 510856 1
Terug naar het overzicht

Van vrijdag 26 juli 2024 tot en met zondag 11 augustus 2024 vinden in Parijs de Olympische Spelen plaats gevolgd door de Paralympische Spelen van woensdag 28 augustus tot en met zondag 8 september 2024 mét het TeamNL Huis. Bekijk hier de veelgestelde vragen over het TeamNL Huis.

Hoe kan ik tickets kopen voor het TeamNL Huis?

De ticketshop voor het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen is geopend. De ticketverkoop voor het TeamNL Huis tijdens de Paralympische Spelen start op a.s. donderdag 7 maart. TeamNL fans die zich hiervoor gedurende de pre-registratie hebben ingeschreven maken kans om als eerste tickets te kunnen kopen vanaf dinsdag 5 maart. Kanshebbers krijgen per e-mail of Whatsapp een link naar de ticketshop die 48 uur geldig is waarmee je als eerste je tickets kunt kopen.

Uit welk type tickets kan ik kiezen in de verkoop?

Voor het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen kun je kiezen uit een ticket voor een staanplaats (zaal) of een zitplaats (tribune) - dit is van toepassing op de grote binnenzaal van het TeamNL Huis. Zitplaatsen zijn niet geplaceerd. Met je ticket heb je daarnaast vrije toegang tot alle buitenruimtes bij het TeamNL Huis. Voor mindervalide bezoekers zijn ook specifieke rolstoelplaatsen beschikbaar. Voor het kopen van tickets dien je een minimale leeftijd van 18 jaar te hebben. Toegang tot het TeamNL Huis onder de 18 jaar, mag uitsluitend onder begeleiding van een volwassene van minimaal 21.

Voor het TeamNL Huis tijdens de Paralympische Spelen kun je kiezen uit een dagelijks fanticket of een passepartout voor alle 12 de dagen dat het huis geopend is. Met deze tickets is het TeamNL Huis toegankelijk voor iedereen, de locatie is geheel rolstoel toegankelijk.

Welke stappen doorloop ik bij het aankopen van tickets voor het TeamNL Huis?

TeamNL Huis Olympische Spelen:

In de TeamNL Huis ticketshop kun je kiezen voor het aantal gewenste tickets per dag (met een max van 6 per dag per persoon) en het gewenste tickettype. Na jouw keuze volgt de betalingsmogelijkheid (iDeal, Mastercard of VISA) en na betaling wordt de bestelling afgerond. Vervolgens ontvang je een e-mail met de bevestiging van je bestelling en een link om je tickets te personaliseren (op naam zetten). Het downloaden van je tickets is mogelijk vanaf 1 juni 2024. Dit kan vanaf die datum via de link in de bevestigingsmail door de hoofdboeker of in het MijnAccount van de ticketshop van de hoofdboeker.

TeamNL Huis Paralympische Spelen:

In de TeamNL Huis ticketshop kun je kiezen voor het aantal gewenste tickets per dag (met een max van 10 per dag per persoon) en het gewenste tickettype. Na jouw keuze volgt de betalingsmogelijkheid (iDeal, Mastercard of VISA) en na betaling wordt de bestelling afgerond. Vervolgens ontvang je een e-mail met de bevestiging van je bestelling en een link om je tickets te personaliseren (op naam zetten). Het downloaden van je tickets is mogelijk vanaf 1 juli 2024. Dit kan vanaf die datum via de link in de bevestigingsmail door de hoofdboeker of in het MijnAccount van de ticketshop van de hoofdboeker.

Ik heb mijn bestelling afgerond en betaald, maar geen bevestigingsmail ontvangen.

Het kan zijn dat de bevestigingsmail van je bestelling in je ongewenste e-mail terecht is gekomen. Is de mail daar ook niet aangekomen? Neem dan contact op met teamnlhuis@teamnl.org, dan kijken wij mee met de status van je bestelling.

Wat is de ticketprijs?

De ticketprijs voor het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen bedraagt €27,50,- incl. BTW (excl. servicekosten á €2,50 per ticket). Tijdens de Paralympische Spelen bedraagt de ticketprijs €10,00 incl. BTW, excl. servicekosten á €2,50 per ticket.

Is mijn ticket de hele dag geldig?

Bij je eerste binnenkomst op de dag word je gepersonaliseerde ticket gescand en ontvang je een polsbandje. Met dit polsbandje is het toegestaan om op dezelfde dag meerdere keren het TeamNL Huis binnen te komen. Je ticket kan maar één keer gescand worden op een dag en biedt dus toegang voor 1 persoon.

Hoeveel tickets kan ik maximaal per bestelling aanschaffen?

TeamNL Huis Olympische Spelen:

Je kunt per bestelling maximaal 6 tickets per dag aanschaffen, voor iedere dag tijdens de Olympische Spelen. Wil je meer dan 6 tickets per dag bestellen? Dan raden we je aan om een extra bestelling te doen vanuit een tweede ticket aanvrager.

TeamNL Huis Paralympische Spelen:

Je kunt per bestelling maximaal 10 tickets per dag aanschaffen, voor iedere dag tijdens de Paralympische Spelen. Wil je meer dan 10 tickets per dag bestellen? Dan raden we je aan om een extra bestelling te doen vanuit een tweede ticket aanvrager.

Kan ik ook een passe-partout kopen?

Voor het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen zijn er geen passe-partouts te koop. Voor het TeamNL Huis tijdens de Paralympische Spelen wordt in de ticketshop in maart een passe-partout mogelijkheid geboden.

Moet ik mijn ticket(s) personaliseren voor mijn gehele bestelling?

Personalisatie voor ieder individueel ticket is verplicht! Een ticket dat niet gepersonaliseerd is, verschaft geen toegang tot het TeamNL Huis. Na het bestellen van je tickets ontvang je een bevestigingsmail met daarin een personalisatie link waarmee alle tickets uit de bestelling op naam gezet dienen te worden. Bij de entree van het TeamNL Huis kan er om je legitimatie gevraagd worden.

Kan ik mijn tickets annuleren?

Het is na aankoop niet mogelijk om je tickets te annuleren of te retourneren. Wel is het mogelijk om een personalisatie terug te trekken en aan iemand anders toe te kennen.

Kan ik mijn tickets later nog doorverkopen?

Er volgt later in 2024 een eigen resell-platform van NOC*NSF waarop het mogelijk is om je ticket aan een andere TeamNL Fan te verkopen. Dit is het enige officiële resell platform.

Wat zijn de openingstijden van het TeamNL Huis?

Tijdens de Olympische Spelen is het TeamNL Huis dagelijks geopend van 11:00 uur tot 00:00 uur.  De deuren van het TeamNL Huis tijdens de Paralympische Spelen zijn geopend vanaf 17.00 uur tot 00.00 uur.

Wat is de locatie van het TeamNL Huis?

Zowel het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen als Paralympische Spelen verrijst volgend jaar in het Parc de la Villette, het grootste park binnen de Parijse rondweg, de Boulevard Péripherique. Zenith Paris - La Villette wordt de thuisbasis van TeamNL tijdens de Olympische Spelen. Tijdens de Paralympische Spelen is het TeamNL Huis te vinden in Cabaret Sauvage.

TeamNL Huis Olympische Spelen
Zenith Paris - La Villette
211 Av. Jean Jaurès, 75019 Paris, Frankrijk

TeamNL Huis Paralympische Spelen
Cabaret Sauvage Paris - La Villette
59 Bd Macdonald, 75019 Paris, Frankrijk

Hoe is het TeamNL Huis te bereiken?

Het TeamNL Huis is het beste bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn diverse metro- en bushaltes in de buurt met vervolgens een korte loopafstand tot het huis. Er is geen parkeergelegenheid bij of rondom het TeamNL Huis.

Kan ik ook aan de deur van het TeamNL Huis tickets kopen?

De kaartverkoop vindt uitsluitend online plaats. Ons advies is om in de online verkoop een ticket aan te schaffen, om zeker te zijn dat je op de door jou gewenste dag naar binnen kunt. Indien er op de dag zelf nog beschikbare kaarten zijn, komen deze ook online in de verkoop.

Kan ik als directe Family & Friends van een TeamNL sporter tickets ontvangen voor het TeamNL Huis?

Sporters van TeamNL die deelnemen aan de Olympische- of Paralympische Spelen hebben recht op een aantal kaarten voor hun directe Family & Friends. Meer informatie hierover vind je bij onderstaande links:

Meer informatie voor Family & Friends Olympische Spelen
Meer informatie voor Family & Friends Paralympische Spelen

Wat kan ik verwachten van het TeamNL Huis?

Overdag kun je op diverse grote schermen de TeamNL sporters in actie zien en samen met andere Oranje fans genieten van hun prestaties. Gedurende de dag is er een ruim en gevarieerd aanbod van eten en drinken, kun je een kijkje nemen bij de studio’s van onze mediapartners of breng je een bezoek aan de merchandise shop voor jouw TeamNL fan-items. In de avond treden er afwisselend Nederlandse artiesten op waaronder Flemming, Diggy Dex en vanVelzen. TeamNL Huis host Rob Kemps zet de sporters tijdens de huldigingen in het zonnetje, waarna de huis DJ er iedere avond een groot oranje feest van maakt met sporters en fans.

Mogen mijn kinderen ook naar binnen in het TeamNL Huis?

Iedereen onder de 18 jaar heeft uitsluitend toegang tot het TeamNL Huis onder begeleiding van een volwassene van minimaal 21. Overdag kan iedereen in het TeamNL Huis de prestaties van TeamNL volgen. ’s Avonds kan tijdens de huldigingen en entertainment het geluid wel hard zijn (tot 102 DB). We raden daarom aan gehoorbescherming mee te nemen voor jezelf en voor je kinderen. Voor kinderen t/m 2 jaar is toegang gratis en hoeft er geen toegangsticket gekocht te worden. Let op! Het is niet toegestaan om kinderwagens en/of buggy's mee te nemen naar de binnenzaal van het TeamNL Huis, deze moeten in bewaring worden gegeven op het buitenterrein.

Kan ik mijn tas/jas kwijt in het TeamNL Huis?

Er zijn kluisjes aanwezig in het TeamNL Huis voor jassen en (kleine) tassen. Grotere bagage kan niet worden opgeborgen tijdens je bezoek in het TeamNL Huis.

Hoe kan ik eten, drinken en merchandise afrekenen tijdens mijn bezoek?

Je kunt in het TeamNL Huis afrekenen met pin, creditcard of cash.

Zijn er EHBO voorzieningen?

Er is een EHBO post aanwezig voor medische gevallen. Je kunt hier als bezoeker tijdens de openingstijden altijd terecht voor hulp of vragen. Ook om te kolven, kun je bij de EHBO even een rustig plekje vinden.

Zijn er zaken die ik niet mag meenemen naar het TeamNL Huis?

Het is als bezoeker niet toegestaan om (huis)dieren, glaswerk, plastic, blik, vuurwerk, etenswaren, drinkwaren, alcohol, drugs, wapens, paraplu’s, spandoeken, vlaggen, andere (potentieel) gevaarlijke objecten en objecten die geluidsoverlast kunnen veroorzaken mee te nemen naar het TeamNL Huis.

Wanneer vinden de huldigingen van TeamNL sporters plaats in het TeamNL Huis?

Een huldiging in het TeamNL Huis wordt pas definitief geprogrammeerd ná het behalen van een medaille.

Afhankelijk van het finaletijdstip en andere factoren zoals de locatie van de behaalde medaille wordt er besloten of er op de dag zelf gehuldigd wordt of op een andere dag. Uitzonderingen hierop vanwege een vervolgsportprogramma van de betreffende sporter zijn ook mogelijk aan de orde. We communiceren pro-actief met alle TeamNL Huis bezoekers over de huldigingsplanning gedurende de spelen zodat iedereen tijdig geïnformeerd wordt. 

Kan ik als crewlid aan de slag in het TeamNL Huis?

Het TeamNL Huis tijdens de Olympische Spelen bouwen we samen met een enthousiaste vrijwillige crew in samenwerking met Adecco. Aanmeldingen voor 2024 zijn gesloten. Alles volgen rondom onze crew in oranje? Volg het TeamNL Huis op social media.

Waar kan ik de Algemene Ticketvoorwaarden van het TeamNL Huis vinden?

https://teamnl.org/algemene-ticketvoorwaarden-teamnl-huis-parijs-2024

https://www.teamnl.org/algemene-ticketvoorwaarden-teamnl-huis-paralympische-spelen-parijs-2024

Waar kan ik terecht met overige vragen?

Je kunt per mail contact opnemen met teamnlhuis@teamnl.org.