Hoe kan ik aan kaarten komen voor de Paralympische Spelen in Parijs?

Van woensdag 28 augustus tot en met zondag 8 september 2024 zijn de Paralympische Spelen in Parijs. De kaartverkoop voor alle wedstrijden is gestart. Op deze pagina lees je hoe je officiële kaarten bestelt.

Fleur Jong Marlene van Gansewinkel PS 2020 50930685 ORANGE_PICTURES.jpg

Het TeamNL Huis in Parijs

Deze pagina gaat over de wedstrijdkaarten, wil je meer informatie over het TeamNL Huis?

Lees meer over het Huis!

Officiële tickets Paralympische Spelen Paris 2024

De kaartverkoop voor de Paralympische Spelen in Frankrijk verloopt direct via het organisatiecomité van Paris 2024. Kaarten koop je via tickets.paris2024.org, de officiële kaartverkoopwebsite.

Koop alleen kaarten via de officiële website. Alleen zo ben je altijd verzekerd van echte tickets.

Een overzicht van het programma van de Paralympische Spelen is te vinden via deze pagina van het organisatiecomité.

Kaarten voor familie en vrienden van deelnemende sporters

Het organisatiecomité Paris 2024 faciliteert voor een aantal sporten een ticketingprogramma voor friends & family van deelnemers aan de Paralympische Spelen: het Athlete Friends & Family-programma. Op deze pagina op de website van NOC*NSF staat alle actuele informatie voor friends & family.

Kaartprijzen voor de Paralympische Spelen Paris 2024

De goedkoopste kaarten voor de Paralympische Spelen van Parijs kosten € 15 per stuk. Meer dan de helft van alle kaarten is verkrijgbaar voor € 25 of minder. De prijs van een ticket is afhankelijk van de sport, de wedstrijd en de stoelcategorie die je kiest. De prijzen van alle wedstrijden zijn te vinden via deze pagina op de kaartverkoopwebsite.

Het organisatiecomité biedt familievoordeel aan. Bij aankoop van twee standaard kaarten kunnen maximaal twee kaarten voor kinderen tot 12 jaar oud bijgekocht worden voor € 10 per stuk.

Naast losse kaarten zijn er ook discovery passes te koop. Hiermee bezoek je meerdere wedstrijden voor € 24. Er zijn verschillende discovery passes beschikbaar, waarbij per pas de combinatie van wedstrijden verschilt.