Van feesten in het Holland Heineken House, naar sport vieren in het TeamNL Huis

Meer over het TeamNL Huis
Tnl Huis Key Clean Webcarrousel 1200X801

Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van 2024 opent het TeamNL Huis zijn deuren in het hart van Parijs. Waar sportliefhebbers en TeamNL-fans samenkomen en de opwinding van de Spelen ervaren. Voorheen bekend als het Holland Heineken House, heeft dit iconische huis nu een nieuwe naam en een nieuwe uitstraling gekregen, die passen bij de identiteit van TeamNL.

Nu de Spelen zo dichtbij ons land plaatsvinden en we voor het eerst sinds de coronaperiode weer samen de prestaties kunnen vieren, mag een ontmoetingsplek voor de Nederlandse supporters in Parijs niet ontbreken.

Het TeamNL Huis biedt tijdens de Olympische en de Paralympische Spelen een ‘Thuis voor Oranje’. Het wordt dé plaats waar de prestaties van de Nederlandse sporters worden gevolgd, maar waar ook de succesvolle prestaties worden gevierd.

Holland Heineken House wordt TeamNL Huis

Met de nieuwe naam TeamNL Huis wordt de nadruk gelegd op het vieren van de sport en de verbondenheid tussen de fans en de sporters. De exploitatie van zowel het olympische als het paralympische huis, zal worden gedaan door NOC*NSF en Sportcentrum Papendal.

De partners zijn daarbij onmisbaar. De verandering van naam, van Holland Heineken House naar TeamNL Huis, benadrukt de ondersteuning van de diverse partners van TeamNL. De hoofdsponsor van het olympische huis wordt Nederlandse Loterij, zonder wie het huis niet mogelijk was geweest. Ook Odido, Missie H2 en AD zijn trotse partners van het TeamNL Huis.

Het TeamNL Huis zorgt voor een gevoel van eenheid en trots. We nodigen alle sportliefhebbers en supporters uit om deze zomer het TeamNL Huis in Parijs te bezoeken en zo deel uit te maken van deze onvergetelijke ervaring.

Kom meer te weten over het TeamNL Huis en blijf op de hoogte van evenementen en het laatste nieuws via onze website. Word fan van TeamNL en beleef de Spelen op een unieke en onvergetelijke manier!

TeamNL Huis. Thuis voor Oranje

NLO combi

Koop je tickets voor het TeamNL Huis

Koop tickets