Sanne Wevers balk Rio 2016.jpg

Ben jij de grootste sportkenner van jouw vriendenkring?

25 mei 2020
Redactie

Onze sporthistorie is immens. Het aantal feiten dat daaraan vast zit ook. Voor jou en je vrienden hebben we een quiz gemaakt met vragen over de mooiste, gekste en meest memorabele sportmomenten uit de historie van TeamNL.

Talloze sportevenementen zijn deze zomer vanwege de coronacrisis verplaatst. Sommige gaan zelfs helemaal niet door. Daarom is deze sport-arme periode ideaal om in de historie van TeamNL te duiken. Beleef onze meest bijzondere sportmomenten opnieuw, met het TeamNL Olympisch Vragenvuur. De quiz is gemakkelijk online te spelen met je vrienden, familie of teamgenoten. Ideaal voor bijvoorbeeld Teams of Zoom. 

Het TeamNL Olympisch Vragenvuur bestaat uit vijftig vragen, verdeeld over vijf categorieën. Allemaal hebben ze één gezamenlijk thema: Goud. Ben jij de ultieme sportkenner van jouw vriendenkring? Test je kennis door de quiz te downloaden en te spelen met je vrienden. 

Gerelateerde artikelen

Toon alle