Michael Korrel Wk 2019 ANP 77354991

TeamNL-update: Michael Korrel mist EK judo door knieblessure

01 november 2020
Redactie

Check ons ​​weekblog voor de laatste updates over de sporters van TeamNL.

Zondag 1 november

Mark Caljouw tweede in Saarbrücken

Badmintonner Mark Caljouw is tweede geworden op het SaarLorLux Open. In het Duitse Saarbrücken kwam de 25-jarige Nederlander in de finale van het mannenenkelspel net tekort tegen Toma Junior Popov. Het werd 22-20, 19-21 en 21-14 voor de Fransman.

Wil Bessling zeventiende op Cyprus

Golfer Wil Besseling is als zeventiende geëindigd op het Cyprus Open. De Noord-Hollander, die zaterdag was weggezakt naar de gedeelde dertigste plaats, herpakte zich met een ronde van 66 slagen, vijf onder het baangemiddelde en steeg dertien plaatsen.

Joost Luiten ging rond in 69 slagen, twee onder het baangemiddelde. Hij kon zijn 53e plaats van zaterdag daarmee niet meer verbeteren.

Zaterdag 31 oktober

Annemarie Worst wint Koppenbergcross

Annemarie Worst heeft de eerste echte klassieker van dit seizoen in het veldrijden op haar naam geschreven. Ze won de zware Koppenbergcross. In de laatste beklimming van de steile Vlaamse puist loste ze Lucinda Brand, die als tweede over de finish kwam. Yara Kastelijn, die vorig jaar won, arriveerde nu als derde.

Gerelateerde sporters

Gerelateerde teams

Gerelateerde artikelen

Toon alle