ANP 424900186

TeamNL-update: Ceylin Alvarado Europees kampioen in oranje gekleurde wedstrijd

08 november 2020
Redactie

Check ons ​​weekblog voor de laatste updates over de sporters van TeamNL.

Zondag 8 november

EK-brons voor veldrijder Lars van der Haar

Op het Europees kampioenschap veldrijden in Rosmalen is Lars van der Haar op de derde plaats geëindigd. Op het snelle parcours moest Lars direct na de start in de achtervolging. De 29-jarige veldrijder liet zich wat wegdrukken en zakte naar de tiende plaats. Na ruim drie ronden keerde hij terug bij de Belgen Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout, die samen met hem het podium betraden. Lars reageerde naderhand bij de NOS dat hij na de start voor de podiumplaats heeft gevochten. Corné van Kessel kwam binnen als veertiende.

Gerelateerde sporters

Gerelateerde teams

Gerelateerde artikelen