Kiki Bertens Billie Jean King Cup

Vier tennissers namens TeamNL naar Tokio

01 juli 2021
KNLTB (Tennis)

Kiki Bertens, Demi Schuurs, Wesley Koolhof en Jean-Julien Rojer hebben voldaan aan de IOC en NOC-eisen en zijn beschikbaar om voor TeamNL te strijden om de olympische medailles.

Kiki Bertens doet mee in het enkelspel en in het dubbelspel met Demi Schuurs. Wesley Koolhof en Jean-Julien Rojer vormen samen een mannendubbel. Robin Haase en Matwé Middelkoop staan vierde reserve in de herendubbel.

Deelname aan het gemengd dubbel is nog een mogelijkheid, dat wordt vastgesteld ter plekke op 27 juli. 

Paralympische Spelen
De nominaties voor de Paralympische Spelen zijn ook bekend. Diede de Groot, Aniek van Koot, Maikel Scheffers, Tom Egberink, Ruben Spaargaren, Carlos Anker, Niels Vink en Sam Schröder voldoen aan eisen en zijn ingeschreven om Nederland te vertegenwoordigen in Tokio.

Gerelateerde teams

Gerelateerde artikelen

Toon alle