Huldigingarticleheader

De huldigingen van de medaillewinnaars!

01 augustus 2021
Redactie

Voor het eerst in 29 jaar is er door de huidige omstandigheden geen Holland Heineken House op de locatie van de Spelen. Dit jaar worden de medaillewinnaars bij ons op het podium gehuldigd: het Holland Heineken (t)Huis.

Zo'n 48 uur na hun (laatste) wedstrijd keren de Nederlandse helden terug naar Nederland waar zij dezelfde avond nog hun topprestatie met vrienden, familie en fans kunnen vieren. De presentatie van de huldiging is in handen van de enige echte Humberto Tan.

Aanstaande huldigingen

Zondagavond 8 augustus

Atletiek - Femke Bol, Anouk Vetter, Emma Oosterwegel, Liemarvin Bonevacia, Jochem Dobber, Terrence Agard, Tony van Diepen en Ramsey Angela

Paardensport - Maikel van der Vleuten

Hockeydames

Om de sporters hun prestaties te laten vieren met de fans, zorgen wij in Den Haag alsnog voor een huldiging! Zorg dat je erbij bent! Dit is dé kans om bij de huldiging te zijn van jouw favoriete sporter.

Wil jij live meekijken naar de huldigingen van onze TeamNL sporters? Volg ons dan op YouTube om elke huldiging live te kunnen bekijken. 

Gerelateerde artikelen

Toon alle