2Gillette 1920X1080 02

Gillette official shave and beard care partner TeamNL

12 oktober 2023
Redactie

TeamNL Smooth of TeamNL Styled? In aanloop naar de Olympische Spelen van Parijs in 2024 krijgen alle mannelijke sporters van TeamNL deze vraag voorgelegd. Afhankelijk van hun voorkeur worden zij voorzien van Gillette Labs of King C Gillette-producten. Hiermee trapt Gillette af als official shave & beard care-partner van TeamNL.

Ook fans worden opgeroepen om zich aan te sluiten bij TeamNL Smooth of TeamNL Styled. Door mee te doen maak je, zowel in de winkel als online, kans op unieke prijzen, zoals tickets voor de Olympische Spelen, het TeamNL Huis in Parijs en TeamNL merchandise.

“Om elke dag het beste uit mezelf te kunnen halen is een goede voorbereiding en start van mijn dag essentieel. Gezichtsverzorging is daar een belangrijk onderdeel van. Persoonlijk ga ik voor een moeiteloze scheerbeurt met Gillette Labs, maar uiteraard mag iedereen deze keuze voor zichzelf maken”, aldus BMX’er Niek Kimmann.

Of je nu gladgeschoren bent, een baard hebt of een stijl daartussenin, Gillette is er voor iedereen. Met goudenmedaillewinnaars Niek Kimmann als ambassadeur voor TeamNL Smooth en Kiran Badloe voor TeamNL Styled, zullen de verschillende stijlen van onze TeamNL-sporters duidelijk worden.

“Het doel van de samenwerking is niet om de tegenstelling uit te dragen, maar juist om te laten zien dat iedereen mag zijn wie hij is en zelf mag bepalen hoe hij eruit wil zien”, zegt foiler Kiran Badloe.

Gillette is onderdeel van Procter & Gamble dat zich als IOC Toppartner aan de Olympische Spelen verbonden heeft.

Gerelateerde sporters