Hoe kan ik aan kaarten komen voor de Olympische Spelen in Parijs?

Van vrijdag 26 juli 2024 tot en met zondag 11 augustus 2024 vinden in Parijs de Olympische Spelen plaats. De kaartverkoop voor alle wedstrijden is gestart en verloopt in fases. Op deze pagina lees je hoe je officiële kaarten bestelt.

Pexels Elina Sazonova 1850619

Het TeamNL Huis in Parijs

Deze pagina gaat over de wedstrijdkaarten, wil je meer weten over het TeamNL Huis?

Lees meer over het huis!

Officiële tickets Olympische Spelen Paris 2024

De officiële kaartverkoop voor de Olympische Spelen in Frankrijk verloopt direct via het organisatiecomité van Paris 2024. Kaarten koop je via tickets.paris2024.org, de officiële kaartverkoopwebsite.

Voor hospitality pakketten, waarbij je wedstrijdkaarten koopt in combinatie met extra producten of diensten, werkt het organisatiecomité in Nederland ook samen met P1 Travel.

Zorg ervoor dat je alleen kaarten koopt via de officiële verkooppunten. Alleen zo ben je altijd verzekerd van echte tickets.

Losse wedstrijdkaarten Olympische Spelen Paris 2024

Losse wedstrijdkaarten voor de Olympische Spelen worden in meerdere fases verkocht. De eerste twee fases zijn achter de rug. In de derde fase, die doorloopt tot aan de start van de Spelen, worden alle resterende kaarten verkocht.

Op verschillende momenten komen nieuwe kaarten beschikbaar, zolang de voorraad strekt. Wanneer nieuwe kaarten beschikbaar zijn deelt het organisatiecomité via de kaartverkoopwebsite en per mail naar iedereen die een account heeft aangemaakt.

Hospitality-pakketten Olympische Spelen Paris 2024

Wil je jouw bezoek aan de Spelen extra bijzonder maken? Bestel dan een hospitality-pakket. Daarin is een wedstrijdkaart gecombineerd met een extra product of dienst. Denk bijvoorbeeld aan live entertainment, eten en drinken of toegang tot lounges of clubs.

Er zijn twee manieren om hospitality-pakketten te kopen. Via de officiële website van het organisatiecomité of via P1 Travel. Als officiële Nederlandse subdistributeur biedt P1 Travel officiële wedstrijdkaarten aan in al hun hospitality-pakketten.

P1 Travel is de gateway naar de grootste live events in de wereld. Van wedstrijden in de Engelse Premier League en Formule 1 races binnen en buiten Europa tot magische concerten en festivals, P1 Travel heeft het allemaal. Ook voor de Olympische Spelen Parijs 2024 is het aanbod aan hospitality pakketten enorm!

balk On-Location

Heb je vragen over de kaartverkoop?

Antwoorden op veelgestelde vragen over de kaartverkoop voor de Olympische Spelen van Parijs in 2024 vind je op deze pagina. Nog meer aanvullende informatie vind je op de website van het organisatiecomité.

Kaartprijzen voor de Olympische Spelen Parijs 2024

De goedkoopste kaarten voor de Olympische Spelen van Parijs in 2024 kosten € 24 per stuk. Bijna de helft van alle tien miljoen beschikbare kaarten kost € 50 of minder. De prijs van een ticket is afhankelijk van de sport, de wedstrijd en de stoelcategorie die je kiest.

Vier verschillende prijscategorieën zijn in de verkoop: A, B, C en D. Categorie A is de duurste categorie, de kaarten in categorie D zijn het goedkoopst. Per venue verschillen de beschikbaarheid en prijzen van de categorieën. In dit document vind je een overzicht van prijscategorieën per sport en venue.