Robvoss GA 24 ORDERBOS 13
TeamNL Sport Experience

TeamNL Sport Experience Heerlen

  • 14 mei t/m 20 mei 2024
  • Vanaf 12:00
  • Pancratiusplein, Heerlen
Let op!
Deze wedstrijd is reeds afgelopen
Bekijk het actuele programma
Terug naar het overzicht

Kom van 14 t/m 20 mei naar het Pancratiusplein in Heerlen om de TeamNL Sport te beleven! Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 mei staat het programma volledig in het teken van beachvolleybal. Op twee velden worden scholenclinics gegeven voor zowel het primair onderwijs als het voortgezet onderwijs. Op deze dagen kun je zelf niet meedoen aan het programma, maar je kunt natuurlijk wel sfeer proeven en de deelnemende kinderen aanmoedigen.

Doe mee met de TeamNL Sport Experience
Vanaf vrijdag 17 mei t/m zondag 20 mei kun je wél zelf meedoen aan de activiteiten van de TeamNL Sport Experience. En dat betekent vier dagen lang sportplezier voor jong en oud(er) in hartje centrum. Het programma is divers en de activiteiten wisselen per dag dus er is voor ieder wat wils. Zo kun je crossen over een spectaculaire BMX-pumptrack, breakdancen, streethandballen en nog veel meer! Goed om te weten: Meedoen is gratis en je hoeft je van tevoren niet aan te melden. Trommel dus je vrienden en familie op en kom samen naar het Pancratiusplein om te sporten als TeamNL.

Programma TeamNL Sport Experience Heerlen

Bekijk hier het programma

BetCity Eredivisie Beach in Pinksterweekend  
In het pinksterweekend van 18 t/m 20 mei kun je zelf sporten bij de TeamNL Sport Experience combineren met topsport kijken, want dan strijkt de BetCity Eredivisie Beach neer op het Pancratiusplein. Het kloppende hart van het evenement is het officiële wedstrijdveld, waar zowel Nederlandse topspelers als veelbelovende talenten strijden om de overwinning. Buiten het wedstrijdveld vind je een bruisende festivallocatie, waar je kunt genieten van een relaxte sfeer en allerlei activiteiten. Kom en ervaar de perfecte mix van topsport en ontspanning! Het evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk.  
 
Hier vind je meer info over de BetCity Eredivisie Beach in Heerlen 

Rabobank is trotse hoofdsponsor van de TeamNL Sport Experience.

 

Sportexperience-wit

Gerelateerde artikelen

Toon alle