Perez_1463144.jpg

Goud voor Daniel Perez bij World Open boccia in Montréal

03 mei 2019
Redactie

TeamNL-bocciaspeler Daniel Perez heeft vrijdag goud gewonnen bij het World Open toernooi in Montréal.

Voor Daniël Perez is dit zijn eerste toernooi na een zware blessureperiode. Hij zei vooraf het volgende hierover: "Na mijn blessure was ik weer snel op hetzelfde niveau als tijdens het WK in 2018, waar ik een bronzen medaille behaalde. Sindsdien ging het niveau hard vooruit. Voor het eerst sinds drie jaar heb ik het gevoel dat ik weer mee kan doen voor prijzen, omdat het nu echt heel goed gaat in vergelijking met de afgelopen paar jaar."

TeamNL-boccia is in Canada ter voorbereiding op het komende Europees kampioenschap, eind augustus in Sevilla. Aangezien het World Open toernooi vergelijkbaar is met het EK, is dit een goede graadmeter voor de Nederlandse selectie. Daarnaast wordt dit jaar de kwalificatie beslist voor de Paralympische Spelen in Tokio. Een podiumplek op het World Open toernooi geeft vertrouwen voor de road to Tokio.

View this post on Instagram

GOUD 🥇voor Daniel Perez op de World Open Montréal 2019! #TeamNLBoccia #teamnl #GehandicaptensportNederland #boccia

A post shared by BocciaTeamNL (@bocciateamnl) on May 2, 2019 at 2:53pm PDT

Gerelateerde sporters

Gerelateerde teams