Netherlandsteamcelebrate

Win kaarten voor het olympisch kwalificatietoernooi van onze volleybalsters!

01 december 2019
Redactie

Onze volleybalsters spelen van 7 tot en met 12 januari 2020 het olympisch kwalificatietoernooi in de Omnisporthal in Apeldoorn. Het is de laatste kans voor het team om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokio. En jij kan er samen met je team bij zijn, want we geven twee keer tien tickets weg!

Het toernooi in Apeldoorn is goed bezet, dus kunnen de volleybalsters alle steun goed gebruiken. We willen je daarom vragen om een zo origineel mogelijke video op te nemen waarin je het team succes wenst. De makers van de leukste video’s winnen 10 kaarten voor onze wedstrijd tegen Azerbeidzjan. 

Alle video’s samen geven we aan de volleybalsters om ze net dat extra zetje in de rug te geven voor het toernooi. 

Klik hier om mee te doen aan de actie.

Gerelateerde teams

Gerelateerde artikelen