Ilona Lucassen ANP 365953039 1600X1066

Judoka Ilona Lucassen overleden

14 juni 2020
Redactie

Met groot verdriet hebben we vandaag gehoord dat judoka Ilona Lucassen is overleden. Ilona maakte deel uit van de judoselectie die op Papendal traint.

Ilona werd slechts 23 jaar. Ze maakte sinds 2016 deel uit van de nationale selectie op Papendal. Haar beste prestatie leverde de Brabantse in 2018 toen ze in Den Haag brons veroverde tijdens de Grand Prix. Afgelopen jaar maakte Ilona ook deel uit van het team dat zilver won op de EK mixteams.

Maurits Hendriks, technisch directeur van NOC*NSF: “Het vreselijke nieuws van het overlijden van Ilona Lucassen heeft ons diep geschokt. Zo jong nog met nog een heel leven voor zich. Wij wensen haar ouders, familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.”

Gerelateerde teams

Gerelateerde artikelen

Toon alle