Whatsapp Image 2021 01 20 At 11.10.26

'Ik zou ooit presentator van Zappsport willen worden'

16 januari 2021
Redactie

De keepster van ons handbalteam las tijdens het Voorleesontbijt live op Instagram voor uit het boek 'Dromen van succes' van Barbara Barend en Marlies van Cleeff. Daarna beantwoordde Tess vragen van fans en kondigde ze een winactie aan! 

Tijdens het vragen beantwoorden vertelde Tess dat ze heel erg graag voorleest. 'Vroeger, op de basisschool deed ik ook altijd mee aan de voorleeswedstrijden. En nu heb ik neefjes en nichtjes waar ik, als ik in Nederland ben, graag aan voorlees.'

En toen één van de kijkende fans vroeg aan Tess wat ze na haar sportcarrière wilde doen, hoefde ze niet lang na te denken. 'Ik zou ooit presentator van Zappsport willen worden.' 

Tess kondigde tijdens de livesessie onze winactie aan: je kunt het boek 'Dromen van succes', waar Tess uit voorlas, namelijk winnen. Klik hier voor meer informatie over hoe jij mee kunt doen.

In het boek 'Dromen van succes' staan 25 minibiografieën van Nederlandse topsporters. Aan de hand van verhalen van onder andere Sven Kramer, Dafne Schippers en Ranomi Kromowidjojo wordt kinderen verteld over de weg van kind naar topsporter.

Gerelateerde sporters

Gerelateerde teams

Gerelateerde artikelen