Schurefransen Buiging Tokio2020 Wegwedstrijd Teamnl

Liveblog dag 10: Titelprolongatie voor Ter Schure en Fransen

03 september 2021
Redactie

Vandaag is het de tiende wedstrijddag van de Paralympische Spelen van Tokio. In ons liveblog volgen we onze sporters op de voet met resultaten, reacties, foto's en video's van voor én achter de schermen. 

  • Wielrennen: Vincent ter Schure en Timo Fransen winnen goud op de wegwedstrijd, Tristan Bangma en Patrick Bos zilver.  Daniel Abraham Gebru greep in de C5-klasse het brons.

  • Atletiek: goud voor Marlène van Gansewinkel op de 100 meter, zilver voor Olivier Hendriks op de 400 meter en voor Noëlle Roorda bij het speerwerpen. Salima Rozema eindigt als tiende bij het verspringen.

  • Tennis: Niels Vink won al goud met Sam Schröder in het dubbelspel, vannacht voegde hij daar een bronzen medaille in het enkelspel aan toe. Maikel Scheffers en Tom Egberink winnen in het dubbelspel de strijd om brons. Diede Groot is kampioen in het enkelspel, Aniek van Koot werd vierde.

  • Zwemmen: Goud voor Chantalle Zijderveld op de 200m wissel, Lisa Kruger pakt zilver, Bas Takken brons bij de mannen op dezelfde afstand. Liesette Bruinsma verovert brons op de 100 vrij.

  • Badminton: Megan Hollander verliest en is uitgeschakeld. 

Wie komen er vandaag in actie?

Gerelateerde artikelen