Bo Van Wetering PB HNV 20230302 750X500
Overig

Oefenduel: Nederland-Zweden

  • 8 april t/m 8 april 2023
  • Vanaf 12:00
  • Eindhoven
Let op!
Deze wedstrijd is reeds afgelopen
Bekijk het actuele programma
Terug naar het overzicht

Begin april komen de handbalsters van TeamNL weer bij elkaar. Tijdens de laatste interlandweek van het seizoen nemen ze het in het Topsportcentrum in Almere tweemaal op tegen Zweden.

TeamNL bestaat uit:

Lois Abbingh, Rinka Duijndam, Kelly Dulfer, Merel Freriks, Laura van der Heijden, Judith van der Helm, Yara ten Holte, Dione Housheer, Harma van Kreij, Angela Malestein, Kim Molenaar, Larissa Nusser, Estavana Polman, Bianca Schanssema, Inger Smits, Zoë Sprengers, Nikita van der Vliet, Kelly Vollebregt, Bo van Wetering, Pipy Wolfs.

Talentvolle speelsters
Bondscoach Per Johansson heeft 21 speelsters opgenomen in zijn definitieve selectie. Vier talentvolle speelsters: Donna Bakker, Daphne Luchies, Alieke van Maurik en Loïs van Vliet sluiten aan vanaf donderdag 6 april.

Programma:
Vrijdag 7 april
19:00 uur Nederland – Zweden

Zaterdag 8 april
12:00 uur Nederland – Zweden

De laatste keer dat Nederland en Zweden tegen elkaar speelden was op het afgelopen Europees kampioenschap. In een doelpuntrijke wedstrijd was Zweden toen met 37-32 te sterk. Voor de bondscoach van het Nederlands team, Per Johansson, is het een onderonsje met zijn thuisland. 

Afgelopen weekend speelden de TeamNL Handbaldames voor volle tribunes in de Golden League in Eindhoven. In totaal kwam er meer dan 10.000 supporters kijken naar de wedstrijden. De kaartverkoop voor de duels in april is gestart. 

Wil jij erbij zijn?

koop dan hier je tickets

Gerelateerde teams

Gerelateerde artikelen