Robvoss GA 24 ORDERBOS 21 Klein
TeamNL Sport Experience

TeamNL Sport Experience Almelo

  • 24 juni t/m 30 juni 2024
  • Vanaf 12:00
  • Almelo, Nederland
Terug naar het overzicht

Tussen 24 juni en 30 juni zal de TeamNL Sport Experience neerstrijken in Almelo. Het event vindt plaats tijdens en in samenwerking met Zomers Almelo: een spetterend festival in, op en aan het water.  

Van maandag 24 juni t/ vrijdag 28 juni staat het programma in het teken van beachvolleybal en beachrugby. Op 3 velden worden scholenclinics gegeven voor zowel het primair onderwijs als het voorgezet onderwijs. In de avonduren vinden er toernooien voor horeca, bedrijven en leraren. Op deze dagen kun je zelf niet meedoen aan het programma, maar je kunt natuurlijk wel sfeer proeven en de deelnemers aanmoedigen.

Doe mee met de TeamNL Sport Experience
Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni kun je wél zelf meedoen aan de activiteiten van de TeamNL Sport Experience. En dat betekent twee dagen lang sportplezier voor jong en oud(er) in hartje centrum. Het programma is divers en de activiteiten wisselen per dag dus er is voor ieder wat wils.

Goed om te weten: de activiteiten van de TeamNL Sport Experience zijn gratis toegankelijk en iedereen kan meedoen. Vergeet dus vooral niet je vrienden en familie mee te nemen naar Almelo.  

Programma Zomers Almelo

Bekijk het programma

BetCity Eredvisie Beach in Almelo

Beleef een dagje strand in Almelo. Op 29 en 30 juni 2024 vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats in de stad. Combineer zelf sporten tijdens Zomers Almelo en de TeamNL Sport Experience met topsport kijken. Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen.   

Lees meer over de Eredivisie Beach in Almelo

Rabobank is trotse hoofdsponsor van de TeamNL Sport Experience.

 

Sportexperience-wit

Gerelateerde artikelen