Roy Meyer Kracht Push Up Melding

TeamNL houdt je fit achter je eigen bureau

09 juni 2020
Redactie

Thuiswerken is onderdeel geworden het nieuwe normale bestaan in ons land. Veel Nederlanders hoeven niet meer de deur uit voor afspraken of hun werkzaamheden. Beweging is daardoor minder vanzelfsprekend. Daar willen de sporters van TeamNL wat aan veranderen. Hoe? Via de gratis push-up-melding.

Het werkt als volgt: wanneer je je aanmeldt via teamnl.org/beweeg krijg je op maandag, woensdag en vrijdag een push-bericht op je telefoon. Via dit bericht kan je direct doorklikken naar aantal korte oefeningen, die je thuis kunt uitvoeren, in je dagelijkse kloffie. Het maakt dus niet uit waar je bent of welke kleren je aanhebt.

In vijf tot tien minuten leidt TeamNL-judoka Roy Meyer je langs een paar oefeningen, zodat je weer even lekker in beweging komt. Zo houd je je lichaam soepel en je hoofd fris. Bovendien verminder je op deze manier het risico op gezondheidsklachten.

Gerelateerde sporters

Gerelateerde artikelen

Toon alle