Gillette

Met de aankondiging van het partnership met TeamNL trapt Gillette de olympische campagne richting Parijs 2024 af. Daarbij staan de verschillende stijlen van mannen centraal. Of je nu gladgeschoren bent, een baard hebt of een stijl daartussenin, Gillette is er voor iedereen.

20230925 P&G Foto's Gillette 1920X1080 02

TeamNL Smooth of TeamNL Styled?

Wel zijn er twee teams. TeamNL Smooth en TeamNL Styled. Dit is de vraag die alle mannelijke sporters van TeamNL voorgelegd krijgen in aanloop naar de Olympische Spelen Parijs 2024. Gillette zet dit kracht bij door Gillette Labs en King C Gillette te koppelen aan TeamNL Smooth en TeamNL Styled. Hiermee is Gillette de official shave & beard care-partner van TeamNL.

De campagne wordt ondersteund door goudenmedaillewinnaars Niek Kimmann voor TeamNL Smooth en Kiran Badloe voor TeamNL Styled.

Welk team kies jij?

“Om elke dag het beste uit mezelf te kunnen halen is een goede voorbereiding en start van mijn dag essentieel. Gezichtsverzorging is daar een belangrijk onderdeel van. Persoonlijk ga ik voor een moeiteloze scheerbeurt met GilletteLabs, maar uiteraard mag iedereen deze keuze voor zichzelf maken”, aldus BMX’er Niek Kimmann.

De vraag 'Ben jij TeamNL Smooth of TeamNL Styled?' zorgt dan ook niet voor een competitie tussen de twee atleten, maar natuurlijk zijn ze wel benieuwd naar de keuze van de verschillende TeamNL-sporters.

“Het doel van de samenwerking is niet om de tegenstelling uit te dragen, maar juist om te laten zien dat iedereen mag zijn wie hij is en zelf mag bepalen hoe hij eruit wil zien”, zegt foiler Kiran Badloe.

Als onderdeel van de samenwerking tussen Gillette en TeamNL worden alle mannelijke sporters van het Olympisch en Paralympisch TeamNL voorzien van Gillette Labs of King C Gillette-producten, afhankelijk van hun antwoord op die ene vraag:

‘Ben jij TeamNL Smooth of TeamNL Styled?’

In aanloop naar de Olympische Spelen in Parijs 2024 worden fans opgeroepen zich ook aan te sluiten bij TeamNL Smooth of TeamNL Styled. Hiermee maken ze, zowel in de winkel als online, kans op unieke prijzen, zoals tickets voor de Olympische Spelen, het TeamNL Huis in Parijs en TeamNL-merchandise.

Over Gillette


We geloven dat wat een man aan de wereld laat zien - hoe hij eruitziet, hoe hij zich voelt en hoe hij handelt - een directe impact heeft op de wereld. Dat is de reden dat we mannen steunen die altijd het beste uit zichzelf willen halen. En dat is waarom we toegewijd zijn om alle mannen te helpen om de beste versie van zichzelf te laten zien. Ga voor meer informatie over Gillette Labs & King C Gillette naar gillette.nl.

Gillette is onderdeel van Procter & Gamble, dat zich als IOC Toppartner heeft verbonden aan de Olympische Spelen.